Iedere maandagavond wordt er in de gymzaal Woolder Es door een enthousiaste groep dames en heren recreatief volleybal gespeeld. Deze groep vindt het leuk nog wekelijks een paar setjes te spelen, maar daarbij niet direct de verplichting te hebben ook nog competitie te moeten spelen. De trainingsavond wordt  gestart met een lichte warming-up en wat speltraining, maar de nadruk ligt  daarna vooral op het gezellig samen een paar setjes volleyballen.
 
Er wordt op deze maandagavond door twee mix groepen elk 1½  uur lang gespeeld. De 1e groep staat onder leiding van Peter Orth en start om 19:00. De 2e groep wordt getraind door Jieles van Daalen en begint om 20:30. Beide groepen zijn samengesteld uit een mix van dames en heren in de leeftijd variërend van begin 20 jaar tot in de 60. 

De gymzaal Woolder Es is gelegen aan de Woolderesweg 130, direct naast de SG-Twickel.

Heb je interesse om eens vrijblijvend te komen kijken en/of mee te spelen, neem dan contact op met Carla van Rooij (T: 074-3491915 of E: secretaris@tkchengelo.nl)

Met ingang van maandag 4 juni 2018 wordt niet meer getraind in de gymzaal in de Woolder Es maar in de naastgelegen sportzaal Twickel. De trainingstijden zijn dan van 19.45 tot 21.15 met beide groepen parallel op 2 velden.
 

Vasata-team
 

 


 
De gehele trainingsgroep Woolder Es
 
In de volgende vakantieperiode en feestdagen kan in de Woolder Es gymzaal niet worden getraind:


Geen training in de gymzaal Woolderes op:
 

Meivakantie 30 april tot en met 6 mei 2018
 

Sportzaal Twickel is niet beschikbaar op de volgende data:
 

15, 22 en 29 mei (schoolexamens)
9 juli tot 3 september 2018 (zomervakantie)