Eindeseizoenstoernooi 2017-2018:

Op maandagavond 2 juli a.s. zal het jaarlijkse eindeseizoenstoernooi voor leden plaatsvinden op 2 velden in sportzaal Twickel. We starten om 19.45 uur en het toernooi duurt tot 21.15 uur.
De uitnodiging voor de leden volgt nog.Nieuwjaarstoernooi:

Op dinsdagavond 5 januari 2016 vond weer het jaarlijkse nieuwjaarstoernooi plaats in sporthal OSG. De organisatie was in handen van Jennifer Orth en Anja Tetteroo van de materiaal- en feestcommissie. De deelname was heel goed te noemen en met 6 teams werd er fanatiek gestreden. De aanwezigen kunnen terugkijken op een geslaagde avond. Na afloop was er gelegenheid tot het drinken van een drankje en het nuttigen van een hapje in de kantine van de sporthal.
Namens de deelnemers en het bestuur dank aan Jennifer en Anja voor de prima organisatie.


Eindeseizoenstoernooi:

Op maandagavond 29 juni 2015 vond het inmiddels traditionele einde seizoenstoernooi plaats, deze keer in sporthal Veldwijk. Vanaf ongeveer 19.30 werd er door 6 teams op 3 velden fanatiek gestreden. Tussendoor en ook na afloop was gezorgd voor een hapje en drankje door onze leden uit de Woolder Es die de organisatie wederom voor hun rekening hadden genomen.
Na de voorrondes was het rond half 10 tijd voor de strijd om de plaatsen 1 tot en met 6. De finale werd gespeeld door de teams 4 en 6 en na een sportieve krachtmeting kwam team 6 als winnaar uit de bus. Proficiat Henk, Truus, Valentijn, Anita, Linda en Carla.


Nieuwjaarstoernooi:

Op dinsdag 6 januari 2015 hebben we ons jaarlijkse interne nieuwjaarstoernooi gehouden. De deelname overtrof onze verwachtingen. We konden 6 teams formeren en er werden 12 wedstrijden gespeeld van 10 minuten per wedstrijd. 
Gestreden werd er slechts om de eer maar dat weerhield de deelnemers er niet van om fanatiek te volleyballen.  Uiteindelijk hebben 3 teams 6 punten behaald waardoor zij de winnaars werden. 
Helaas was er al in de eerste wedstrijd een blessure te betreuren en moest de betrokkene naar het ziekenhuis. De vinger bleek uit de kom en er was een botsplinter afgebroken. Resultaat was 3 vingers voor een kleine week in het gips  Heel vervelend allemaal en wij wensen je veel sterkte Peter.

Na afloop van het toernooi was er gelegenheid tot het nuttigen van een hapje en een drankje in de kantine van de sporthal en daar werd het ook nog gezellig.
Bedankt aan alle deelnemers en toeschouwers. 


         


Op maandagavond 30 juni j.l. vond het jaarlijkse interne eindeseizoenstoernooi plaats, georganiseerd door de trainingsgroepen uit de Woolder Es. Het toernooi werd gehouden in de sporthal Hasseler Es en was erg gezellig. Voor een hapje en een drankje in de pauzes en na afloop werd gezorgd. Er konden 4 teams worden geformeerd die verdeeld over 2 velden streden om de eer.
Team 2, bestaande uit Jieles van Dalen, Tony Brans, Hans Bennink, Hanny Mewes,  Harrie Klein en Carla van Rooij, werd de winnaar.
We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd toernooi en de organisatoren worden hartelijk bedankt.

Op 14 april 2014 hebben het dames- en het herenteam deelgenomen aan het jaarlijkse recreantentoernooi van Ecare Apollo 8 in sporthal 't Wooldrik te Borne. De dames zijn eerste geworden in hun poule. De heren hebben het ook heel gezellig gehad smiley

Op 7 januari 2014 vond weer het jaarlijkse  nieuwjaarstoernooi plaats in sporthal Veldwijk. Het was een geslaagd toernooi waarbij veel leden waren gekomen om een balletje te slaan. We konden 5 teams formeren en er werd fanatiek gespeeld. Na het toernooi was er gelegenheid voor het nuttigen van een hapje en een drankje in de kantine en werd de uitslag bekend gemaakt. De teams 1 en 4 eindigden op de 1e plaats en op punten werd team 1 de winnaar. We kunnen terugkijken op een geslaagd toernooi.

 

 

Op 8 juli 2013 vond ons inmiddels jaarlijkse eindeseizoenstoernooi plaats in sporthal Veldwijk, georganiseerd door de leden van de trainingsgroepen uit de Woolder Eszaal. Er was een zeer goede opkomst waardoor er met 6 teams kon worden gespeeld. Tussen de wedstrijden door was er gezorgd voor wat te drinken en te happen. Er werd fanatiek gevolleybald maar bovenal was het erg gezellig. Deze traditie houden we zeker in ere.

 

Op maandagavond 13 mei 2013 hebben we deelgenomen aan het recreantentoernooi van volleybalvereniging Apollo uit Borne met een dames-, een mix- en een herenteam.  Het was een erg gezellig toernooi waar door de deelnemers met veel plezier is gespeeld. De dames zijn met hun team "girlpower" winnaar geworden van poule 2. De andere 2 teams vielen helaas niet in de prijzen.


 

Op 8 januari 2013 hebben wij ons jaarlijkse nieuwjaarstoernooi gehouden in sporthal Veldwijk. De opkomst was zeer goed en we konden spelen met 5 teams. Het was een erg geslaagde en sportieve avond die werd afgesloten met een hapje en een drankje in de kantine.